fbpx

Mărturii ale clienților noștrii

Pregătire, asistență, integrare, totul gratuit pentru a te angaja într-un spital, un centru medical sau o clinică germană

Vesa Gabriela

Pflegeheim Monsees Wehdel

Datorită firmei MedicalFokus am ajuns să ies din zona mea de confort si sa indraznesc mai mult. Lucrez într-un Spital din Germania și este foarte bine. Intr-adevăr, nu a fost usor, mai ales la inceput, dar firma MedicalFokus m-a ajutat cu tot ce a fost nevoie. Am avut încredere în ei, încă de când am fost la interviu. Firma MedicalFokus s-a ocupat de tot, și pentru asta le sunt recunoscătoare! Am ajuns aici datorită lor. MedicalFokus, este una din firme de recrutare în care poți să ai încredere! Eu am venit la ei cu dorinta de realiza mai mult, iar ei s-au ocupat de tot!

Renate Herta

Helios Klink Erfurt

Dupa ce am analizat foarte bine optiunile pe care le aveam inainte sa incep aventura in domeniul medical si al limbii germane, am ales MedicalFokus. Alaturi de ei am reusit! Am un loc de munca stabil, bine platit, si sunt inconjurata de oameni profesionisti, iar toate acestea datorita lor. Le multumesc pentru tot ce am realizat prin intermediul lor.

Constantin Dascalu

St. Peter Triem Pflegeheim Müllheim-Kärlich

Sunt foarte multumit de colaborarea cu MedicalFokus. Desi nu stiam limba germana, ei mi-au dat ocazia de a parcurge cursul de limba germana GRATUIT, s-au ocupat de mine pas cu pas pentru a ajunge la nivelul cerut de angajatorii din Germania, acesta fiind nivelul B2. Am reusit in cariera si datorita echipe MedicalFokus, careia doresc sa ii multumesc.

Bîte Adela

Kursana München

Ne-am integrat neasteptat de bine, avem un colectiv foarte intelegator, pacientii sunt OK. Eu impreuna cu sotul meu am plecat din Romania cu retineri mari legate de reusita noastra, la inceput eram un pic sceptici in privinta echipei MedicalFokus si nu stiam daca se vor ridica la nivelul promisiunilor facute, dar s-au tinut de cuvant 100%. Cursurile de limba germana au fost excelent tinute de Profesori minunati, care isi iubesc meseria si predau cu drag. Pentru toate acestea multumesc echipei MedicalFokus si profesorilor, sunt cei mai seriosi si va puteti baza oricand pe ei.

Vesa Ioan Lucian

Pflegeheim Schiffdorf

Mulțumesc echipei MedicalFokus pentru răbdarea si ajutorul pe care mi le-a acordat pentru angajarea mea ca asistent medical in Germania. Este o firma care te ajuta din toate punctele de vedere, cu profesori de limba germană foarte bine pregătiți și cu foarte multă răbdare și înțelegere. Pe aceasta cale doresc să mulțumesc domnului profesor-coordonator Farca Andrei pentru tot ce a facut pentru mine si sotia mea.

Eu am avut mare incredere in această firma si am reusit. Acum am un loc de munca sigur datorita lor.

Vrei să beneficiezi și tu de programul nostru gratuit?

Centrul de Limba Germană Fokus KIDS - Arad

Strada Ghioceilor Nr. 61, Arad 310441
MedicalFokus Arad

Strada Ghioceilor Nr. 61, Arad 310441

Scrie-ne un mesaj

Scrie un mesaj sau sună la numarul de telefon

0755 100 007 

0756 201 639

Accept prelucrarea datelor