fbpx

Despre noi

Suntem angajatorul tau direct pentru spitale, clinici si centre de ingrijire medicala din Germania. Departamentul nostru de angajari ofera servicii profesionale si de incredere.

In orice domeniu, in special al ingrijirii medicale, comunicarea este esentiala. De aceea, oferim  cursuri gratuite de limba germana cu profesori acreditati ai Centrului de Limba Germana FOKUS. Profesorii nostri predau la sediile noastre din Arad, Oradea si Timisoara, dar si online. Certificatul lingvistic de nivel B2, cerut de Ministerul Sanatatii german pentru incadrarea ta ca asistent medical generalist, va fi obtinut in cadrul centrului nostru lingvistic, dupa o pregatire adecvata.

 

Modulul nostru de formare profesionala vine in completarea cunostintelor tale despre munca in Germania. Ca asistent medical generalist trebuie sa cunosti notiunile specifice muncii tale, iar noi te ajutam sa le inveti direct in limba germana.

Te ajutam sa strangi toate actele necesare plecarii tale in Germania. Oferim suport pentru recunoasterea ta profesionala, inclusiv pentru traducerea si certificarea documentelor.  Echipa MedicalFokus va pune la dispozitie servicii complete si de calitate.

Este important pentru noi să oferim încredere tuturor candidaților noștri. Decizia de a urma o carieră într-o altă țară, nu este una ușoară. Tocmai de aceea, compania noastră oferă suport atât înainte de plecare cât și în Germania.

Daca visati sa va traiti visul de a practica servicii de asistenta medicala in Germania si de a va extinde experienta profesionala si personala in strainatate, nu ezitati sa ne contactati. Expertii nostri sunt la dispozitia dumnevoastra si sunt gata sa va raspunda la intrebarile legate de insusirea limbii germane, a formarii profesionale in Germania, a integrarii si al procesului de initiere in asistenta medicala din Germania.

Asa ca, daca esti asistent medical generalist si iti doresti un job in Germania, nu ezita sa aplici chiar acum si un membru al echipe MedicalFokus te va contacta in cel mai scurt timp.

Centrul de Limba Germană Fokus KIDS - Arad

Strada Ghioceilor Nr. 61, Arad 310441
MedicalFokus Arad

Strada Ghioceilor Nr. 61, Arad 310441

Scrie-ne un mesaj

Scrie un mesaj sau sună la numarul de telefon

0755 100 007 

0756 201 639

Accept prelucrarea datelor